Incepand cu 2009, Griffin Corporation a adoptat o vasta experienta in intocmirea  Dosarelor de Preturi de Transfer si Consiliere Fiscala privind tranzactiile cu partile afiliate rezidente si nerezidente. Suntem printre primele companii care au prestat acest tip de servicii pe piata din Romania. 

Oferim Consultanta Fiscala in domeniul Preturilor de Transfer, utilizand programe de baze de date specifice, ce cuprind  informatii financiare ale companiilor din tara si din intreaga lume.  Astfel noi:

  • Intocmim in intregime dosare de preturi de transfer si iti oferim suport integrat
  • Iti oferim consiliere in intocmirea unui dosar de preturi de transfer
  • Te indrumam cum sa respecti principiului valorii de piata, astfel incat sa elimini riscurile fiscale in eventualitatea unui control fiscal

Pentru atingerea acestor obiective:

  • Respectam reglemetarile financiar-contabile si fiscale in vigoare din Romania (Noul Codul Fiscal, Ordinul 442/2016 cu reglemenarile conexe) 
  • Avem in vedere Ghidul OECD al preturilor de transfer pentru companiile multinationale si administratiile fiscale
  • Suntem la curent cu noile directii privind  taxarea internationala, urmarirea si verificarea  preturilor de trasfer prin implementarea la nivel international a proiectului BEPS, un proiect ambitios, in care se concentreaza eforturile politice, zonale si internationale ale tuturor tarilor implicate

« Strategiile de afaceri ar trebui, la randul lor, examinate atunci cand se stabileste comparabilitea in scopuri legate de preturile de trasfer. Strategiile de afaceri tin cont de multe aspecte ale unei companii cum ar fi, inovarea si dezvoltarea de noi produse, gradul de diversificare, aversiunea fata de riscuri, apriecierea schimbarilor politice… » Art. 1.31 Ghidul OECD.